ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ

mousikoiliou@gmail.com

mousikoiliou.wordpress.com

«Ένα σχολείο πρότυπο και δημιουργικό χάρη στους εκπαιδευτικούς, την διευθύντρια και τους μαθητές του» σχολίασε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψή της την Πέμπτη 23/12/2021 στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου. Οι γονείς δεν έχουμε θέση στο σχόλιο όπως δεν είχαμε θέση ούτε στο σχολείο. Είχε μεριμνήσει η διεύθυνση ώστε να μην γνωρίζουμε και να μην παραστούμε. Τί φοβάται άραγε η Υπουργός και οι συν αυτώ; Την κριτική των γονιών; Γιατί αρνείται να ακούσει τα αιτήματά τους;

Θα προτείναμε στους υπουργούς και τους βουλευτές της κυβέρνησης, που έχουν πλέον συνηθίσει το Μουσικό Σχολείο Ιλίου σε επισκέψεις και πολύ σύντομες αποχωρήσεις, αν επιθυμούν να μην προκαλούν το κοινό αίσθημα, να παραμένουν στους υπουργικούς τους θώκους και τα βουλευτικά τους έδρανα. Η κυρία Κεραμέως πήρε την απάντησή της από τα παιδιά μας και ήταν ηχηρή! Αντίστοιχες απαντήσεις θα συνεχίσει να παίρνει και από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που ξέρουν πως το σπουδαιότερο μάθημα που μπορεί κάποιος να δώσει στην νέα γενιά είναι αυτό που την διδάσκει να ορθώνει το ανάστημα και να αρθρώνει τον δικό της λόγο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του μουσικού Σχολείου Ιλίου

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.